PRINTS & MORE


>> PRINTS & MORE is een serie PRINTONTWERPEN voor het ontwerpen van oppervlakken van alle soorten en het resultaat van jarenlang creatief onderzoek voor kunstenaars, stylisten en grafisch ontwerpers.

>> Alle ontwerpen kunnen worden gedownload als direct bewerkbare bestanden.

>> Deze ontwerpen kunnen vrij worden gebruikt door iedereen die ze aanschaft, met inachtneming van de auteursrechtsvoorwaarden die op de website en in het e-boek worden vermeld.

>> De PRINTS & MORE ONTWERPEN zijn beschikbaar in verschillende formaten, namelijk als vector- en bitmapbestanden die kunnen worden bewerkt met alle grafische programma's voor Windows® of Mac®, zoals Illustrator®, CorelDraw® of Photoshop®.


Voor degenen die als ontwerper in verschillende branches werken, is een van de belangrijkste taken om potentiële klanten te trekken met succesvol productontwerp en zich tegelijkertijd te onderscheiden van andere aanbieders.


Voordat een ontwerp kan worden gemaakt, is wereldwijd trendonderzoek in principe van essentieel belang. Dit resulteert in tal van ideeën voordat de verdere fasen van productontwikkeling kunnen beginnen. PRINTS & MORE helpt het vaak lange en kostbare proces van trend- en ideeënonderzoek te versnellen.


PRINTS & MORE KNOW HOW:


1 - Onderzoek naar trendthema's.

2 - Ontwikkeling van creatieve ideeën die een thema illustreren.

3 - Professionele kunstwerken voor direct gebruik.


VOOR WIE ZIJN DE PRINTS & MORE ONTWERPEN HANDIG?


1 - Creatieve geesten en besluitvormers wiens reguliere taak het is om nieuwe producten te ontwikkelen.

2 - Bedrijven die met een passend budget toegang willen hebben tot hoogwaardige en creatieve inspiratie die direct kan worden gebruikt in de verdere fasen van productontwikkeling.


HIGHLIGHTS VAN DE PRINTS & MORE ONTWERPEN:


1 - Hoogwaardige trendinformatie tegen een redelijke prijs.

2 - Direct beschikbaar zijn honderden tijdloze ontwerpen voor elk kernthema.

3 - De bestanden zijn beschikbaar in professionele formaten die kunnen worden bewerkt met alle grafische programma's voor Windows® of Mac®, zoals Illustrator®, CorelDraw® of Photoshop®.

4 - De ontwerpen zijn vrij beschikbaar binnen hun gebruiksvoorwaarden, zelfs voor commercieel gebruik.